måndag 15 februari 2010

Sjuk

Ja, precis. Har haft ont i halsen en vecka ca. I fredags var det badhuset med jobbet, kände direkt att det blev knas med halsen. Ingen röst på kvällen och helt SJUKT ont i halsen. Alvedon, honungsvatten, nässpray och go natt. Lite bättre på lördag morgon. Jag å Nelly åkte till mormor och morfar. Va ute och gick i -20. Inte så smart kanske?! Kände åter igen att det blev knas i halsen. Ingen röst på kvällen igen. En jobbig natt med mycket hosta och taggtråd. Höll mig inne och väldigt tyst hela dagen igår, blev väl inge bättre för det och idag efter en helvetisk natt så är det värre än nånsin! Känns verkligen som att jag ligger och försöker svälja ner taggtråd på nätterna

Nelly håller fortfarande fast vid att bebis ska heta Fiskpinne. Det talade hon om för hela affären idag. Berättade även att fiskpinne ska äta kottar till middag.

Annars har det inte hänt så mycket spännande här ute i skogen. Eller JO! Vi har fått köpa en ny varmvattenberedare efter att den gamla gav upp helt. Precis vad man känner att man vill lägga massa pengar på.

Kram Maria

1 kommentar:

  1. Hej vännen!!!
    Nä sånna saker e ju inte direkt roligt å lägga penningar på... blä!
    Hoppas du blir frisk snart.
    Vi hörs, å du fiskpinne e väl ett vacker namn ;)) hahahaha!!!
    Kram

    SvaraRadera